Kulturkoszt - Utolsó kommentek
blfr2@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/05/03/vallomasok_tearol_varosrol/full_commentlist/1#c16555072
Válasz erre: Vallomások teáról, városról
2012-05-04T13:29:54+02:00
2012-05-04T13:29:54+02:00
Momina
http://blog.hu/user/582743
Nem ezért szoktam le a fekete teákról, hanem azért, mert a gyümölcstea ízét jobban kedvelem. De ilyen cikkeket olvasva nem bánom, hogy így alakult. A gyümölcsteámat meg magam gyártom, így tudom, mi van benne... Mondjuk például azt nem, hogy a narancshéj meg alma, amit beleaprítok, honnan van, de ennyire nehézkes lenne kontrollálni az étkezésünket minden szinten. Azonban a citromfüvet, mentát magam termesztem, a csipkét tudom, honnan szedtem, stb.
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/04/25/dr_csonthejas_finomsag/full_commentlist/1#c16501427
Válasz erre: Dr. Csonthéjas finomság
2012-04-27T13:25:10+02:00
2012-04-27T13:25:10+02:00
hoffmannercsi
http://blog.hu/user/587407
Mostmár rémlik, hogy mesélted ezt, csak nem tudtam, hogy ennyire komoly...Szerintem is sok finomság varázsolható pl. nyírfacukorból is, annak asszem csak 7-es a GI-je, de ezt biztos tudod. Én is kihajítottam a csokikat, cukrokat itthonról, szóval hozzátok hasonlóan próbálok jó lenni, de az alkoholszintemre vigyázok:)
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/04/25/dr_csonthejas_finomsag/full_commentlist/1#c16484700
Válasz erre: Dr. Csonthéjas finomság
2012-04-25T21:01:36+02:00
2012-04-25T21:01:36+02:00
Fibi Büfé
http://blog.hu/user/582699
ercsike, nem mehet a bionasi, se semmilyen aszalt gyümi, mert sok benne a cukor :(. de rengeteg gyors, könnyű és finom édességet kikísérleteztem már (majd jönnek szép sorban itt a blogon), hogy túléljem a cukoréhséget. inzulinrezisztencia Bori előtt derült ki (emiatt érkezett lassan a kicsike). szemét egy kórság ez, de egy vigasztal: annyi mindent nem ehetek, hogy nem kell aggódnom a kilók miatt :))
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/04/25/dr_csonthejas_finomsag/full_commentlist/1#c16481230
Válasz erre: Dr. Csonthéjas finomság
2012-04-25T14:23:29+02:00
2012-04-25T14:23:29+02:00
hoffmannercsi
http://blog.hu/user/587407
hú nem is tudtam, hogy ezzel kell szembenézned..mármint nem ezzel a szuperfaszival, hanem az inzulinrezidenciával! Mióta derült ez ki?<br />
Egy kis bio mazsi?
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/03/28/babra_megy_a_jatek_1/full_commentlist/1#c16227221
Válasz erre: Babra megy a játék
2012-03-29T18:50:08+02:00
2012-03-29T18:50:08+02:00
hoffmannercsi
http://blog.hu/user/587407
Ez nagyon szimpi kaja, ismerem ezt a babot, nagyon finom. Angolzellert is gyakran főzök levesbe. Jó nagy pukicsatát rendeztetek utána nem?:D
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/03/01/gombolyu_oromok/full_commentlist/1#c16102380
Válasz erre: Gömbölyű örömök
2012-03-15T13:56:02+01:00
2012-03-15T13:56:02+01:00
Fibi Büfé
http://blog.hu/user/582699
köszi a lájkot! az ananászlevest legközelebb rizstejjel készítem és akkor már senki nem köthet bele :)). Vagy maradok az eredeti receptnél :), azt is szívesen nyeltétek emlékeim szerint!
https://kulturkoszt.blog.hu/2012/03/01/gombolyu_oromok/full_commentlist/1#c16035308
Válasz erre: Gömbölyű örömök
2012-03-07T22:17:29+01:00
2012-03-07T22:17:29+01:00
hoffmannercsi
http://blog.hu/user/587407
welcome back.:)Nem vagyok Facebookon de akkor most így lájkollak:) A tejszínes-ananászlevesed biztos nem túl hízlaló!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13609845
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-29T12:45:10+02:00
2011-05-29T12:45:10+02:00
Edit Piláf
http://blog.hu/user/579140
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok?fullcommentlist=1#c13584491" class="reply_nick_566466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13584491 );">@Old Boy</a>: Hajrá, csak bátran! :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13584491
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-26T10:49:25+02:00
2011-05-26T10:49:25+02:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Jól hangzik ez a báránycomb, nem is tudom, mikor ettem utoljára barihúst. A csirkecombot egyszer kicserélem vele a tepsiben...
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/20/jarjuk_be_az_orszagot_revfuloptol_etyeken_es_budapesten_at_debrecenig/full_commentlist/1#c13573082
Válasz erre: Járjuk be az országot: Révfülöptől Etyeken és Budapesten át Debrecenig
2011-05-25T08:35:16+02:00
2011-05-25T08:35:16+02:00
zsuzsi_kulturkoszt
http://blog.hu/user/565591
Kedves Brokkoli Úr! Igazad van, sok ilyen esemény "elkurvul". Ettől függetlenül lehet szerintem ezeket a programokat szeretni, csak nyitott szemmel kell közlekedni, hogy észrevegyük, ha feleslegesen akarnak pénzt kihúzni a zsebünkből. Csak pozitívan :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/20/jarjuk_be_az_orszagot_revfuloptol_etyeken_es_budapesten_at_debrecenig/full_commentlist/1#c13569855
Válasz erre: Járjuk be az országot: Révfülöptől Etyeken és Budapesten át Debrecenig
2011-05-24T19:30:56+02:00
2011-05-24T19:30:56+02:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Az etyeki programról csak annyit, hogy egy éve én is jártam ott, de az ebéd ára megközelítette a NASA űrsiklójának árát, és még finom se volt. <br /><br />
A tapasztalat azt mutatja hogy a szervezett és marketingelt falunapok alkalmával próbálják betömni az önkormányzati büdzsé hiányosságait.<br /><br />
B.Ú.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/09/kikerekedve/full_commentlist/1#c13447093
Válasz erre: Kikerekedve
2011-05-10T19:33:00+02:00
2011-05-10T19:33:00+02:00
Fibi Büfé
http://blog.hu/user/582699
köszönöm az ötleteket! mákos, diós és kekszes változat is izgalmasan hangzik.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/09/kikerekedve/full_commentlist/1#c13439226
Válasz erre: Kikerekedve
2011-05-09T20:57:52+02:00
2011-05-09T20:57:52+02:00
plussbirka
http://blog.hu/user/135671
sot makba vagy daralt dioba forgatott valtozatrol is hallottam mar. egyebkent a "Most mulik pontosan" Csik Zenekaros feldolgozasa szerintem meg sem kozeliti a Quimby- fele eredetit. Anna and the Barbies viszont jo valasztas es aturogomboc is! kedvet is kaptam. megvan a holnapi menu.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/09/kikerekedve/full_commentlist/1#c13437032
Válasz erre: Kikerekedve
2011-05-09T16:34:06+02:00
2011-05-09T16:34:06+02:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Ezt a fajta túrógombit még nem ismertem, de biztos finom. Kipróbáljuk...
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/09/kikerekedve/full_commentlist/1#c13433846
Válasz erre: Kikerekedve
2011-05-09T11:25:48+02:00
2011-05-09T11:25:48+02:00
breka
http://blog.hu/user/606156
A túrógombóc még úgy is nagyon finom, ha nem pirított zsemlemorzsában, hanem darált kekszben forgatod meg.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/09/kikerekedve/full_commentlist/1#c13433580
Válasz erre: Kikerekedve
2011-05-09T11:01:39+02:00
2011-05-09T11:01:39+02:00
Rebarbara 11
http://blog.hu/user/590795
Én már kóstoltam.Nagyon finom!Ez a citromos porcukor az én konyhámba is bevonult.De jó lenne látni Borika turós-maszatos,elégedett pofikáját!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13380440
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-03T00:30:43+02:00
2011-05-03T00:30:43+02:00
zsuzsi_kulturkoszt
http://blog.hu/user/565591
Köszönöm a bókot, remélem, az 5 csillagos éttermek is osztják a véleményedet! :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13374190
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-02T12:39:55+02:00
2011-05-02T12:39:55+02:00
hoffmannercsi
http://blog.hu/user/587407
Nagyon professzionalis, 5 csillagos etteremben is megallna a helyet!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13372341
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-02T10:03:37+02:00
2011-05-02T10:03:37+02:00
kulturkoszt_zsuzsi
http://blog.hu/user/565583
Köszönöm a kedves hozzászólást, és köszönöm, hogy követed a blogunkat! Ne félj a báránytól, nem harap :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/05/02/felhorzsolt_illatok/full_commentlist/1#c13372210
Válasz erre: Felhorzsolt illatok
2011-05-02T09:50:22+02:00
2011-05-02T09:50:22+02:00
Rebarbara 11
http://blog.hu/user/590795
Nagyon kedves irás.Jó hangulata van és okositó is.Sajnálhatja,aki nem olvassa!Egyszer talán én is megpróbálkozom azzal a báránnyal.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/26/krudy_egeszsegere/full_commentlist/1#c13324416
Válasz erre: Krúdy egészségére
2011-04-27T09:24:28+02:00
2011-04-27T09:24:28+02:00
Rebarbara 11
http://blog.hu/user/590795
Hangulatos,izletes irás és szerkesztés!Ebben a rohanó életben egy kis pihenés,feltöltődés.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/09/tobb_tal_lencse/full_commentlist/1#c13257683
Válasz erre: Több tál lencse
2011-04-19T00:38:09+02:00
2011-04-19T00:38:09+02:00
zsuzsi_kulturkoszt
http://blog.hu/user/565591
majd számolj be, hogy hogy ízlett!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/09/tobb_tal_lencse/full_commentlist/1#c13183215
Válasz erre: Több tál lencse
2011-04-11T18:14:33+02:00
2011-04-11T18:14:33+02:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Nem vagyok valami nagy lencsés, de ezt megkóstolnám... :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/23/kacsamesek_4/full_commentlist/1#c13183185
Válasz erre: Kacsamesék
2011-04-11T18:12:14+02:00
2011-04-11T18:12:14+02:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Na a következő szabad hétvégén ez lesz a grillparti főszereplője az tuti...
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/09/tobb_tal_lencse/full_commentlist/1#c13183079
Válasz erre: Több tál lencse
2011-04-11T18:01:16+02:00
2011-04-11T18:01:16+02:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Nem vagyok egy lencsés, de ezt megkívántam... :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/04/sepultura_vilagvege_kekfrankos/full_commentlist/1#c13124833
Válasz erre: Sepultura, világvége, kékfrankos
2011-04-05T12:04:11+02:00
2011-04-05T12:04:11+02:00
mocne
http://blog.hu/user/593820
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/04/sepultura_vilagvege_kekfrankos?fullcommentlist=1#c13117309" class="reply_nick_353152" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13117309 );">@szorokin</a>: szerintem faja. egészen megnyugtatott....<br />
:)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/04/sepultura_vilagvege_kekfrankos/full_commentlist/1#c13117320
Válasz erre: Sepultura, világvége, kékfrankos
2011-04-04T17:14:39+02:00
2011-04-04T17:14:39+02:00
szorokin
http://blog.hu/user/353152
.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/04/04/sepultura_vilagvege_kekfrankos/full_commentlist/1#c13117309
Válasz erre: Sepultura, világvége, kékfrankos
2011-04-04T17:13:51+02:00
2011-04-04T17:13:51+02:00
szorokin
http://blog.hu/user/353152
ezmiezmiez ????<br /><br />
mi akar lenni ez a katyvasz ??
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/23/kacsamesek_4/full_commentlist/1#c13047461
Válasz erre: Kacsamesék
2011-03-28T16:48:13+02:00
2011-03-28T16:48:13+02:00
Rebarbara 11
http://blog.hu/user/590795
Frappáns,üde és izgi egyszerre!Gratula a háziasszonyok gyöngyének!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/23/kacsamesek_4/full_commentlist/1#c13037971
Válasz erre: Kacsamesék
2011-03-27T18:53:37+02:00
2011-03-27T18:53:37+02:00
kulturkoszt_dori
http://blog.hu/user/565585
szal azért kell néha az olaj, mert bacon és bacon között is van különbség és ez nem volt eléggé zsíros. plusz a máj kilógó részének is jót tesz. volt amikor én is csak úgy zsiradék nélkül álltam neki és akkor száraz lett a máj. szóval nekem így lesz szájam íze szerinti :) Örülünk, hogy tetszünk, reméljük gyakran jársz erre!!!!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/23/kacsamesek_4/full_commentlist/1#c12994960
Válasz erre: Kacsamesék
2011-03-23T12:00:11+01:00
2011-03-23T12:00:11+01:00
plussbirka
http://blog.hu/user/135671
ez istenien nez ki. csak azt nem ertem, hogy a bacon ala/fole, miert tettel olajat. nem mintha az izet befolyasolna nagyban, de tapasztalataim szerint, boven kisul a bacon-bol az a zsiradek, ami eleg ehhez az etelhez. de nem kritika ez, mondom megegyszer. szuper isteni es szeretettel gratulalok ez igenyes es humoros bloghoz a szerzoknek!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/20/kalvinjanos/full_commentlist/1#c12981107
Válasz erre: Kálvinjános
2011-03-22T09:08:53+01:00
2011-03-22T09:08:53+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Már rég nem merek sokat inni, mert furcsa véletleneket követően mindig az őrszobára kerültem, és kurvanehéz mattrészegen elmondani a szokásos fordított pszichológiára épülő "mindketten emberek vagyunk!" dumámat. Apropó, matt részeg. Ez az állapot szerintem már halálon túli, tehát sose mattult ki a képem, hiszen élek. Vagy most is ittam.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/20/kalvinjanos/full_commentlist/1#c12969869
Válasz erre: Kálvinjános
2011-03-21T10:11:49+01:00
2011-03-21T10:11:49+01:00
Zsófi_szelet
http://blog.hu/user/587862
ahhhh, ebbe nem kellett volna ennyire beleélnem magam, így a teljesen kiőrölt, szoptatós reggelim után. (azé' igyekszem bent tartani)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/16/a_tesztagyaros_a_meleg_a_torok_meg_az_agyu/full_commentlist/1#c12956725
Válasz erre: A tésztagyáros, a meleg, a török, meg az ágyú
2011-03-19T22:58:08+01:00
2011-03-19T22:58:08+01:00
zsuzsi_kulturkoszt
http://blog.hu/user/565591
nézd meg mindenképpen, tetszeni fog!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/09/az_elet_veleje/full_commentlist/1#c12944967
Válasz erre: Az élet veleje
2011-03-18T20:35:13+01:00
2011-03-18T20:35:13+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Én mindig is ódzkodtam az olyan húsféléktől, melyek állaga ruganyos, vagy a testben élettanilag betöltött szerepe nem a mozgást szolgálja. Ez alól a máj az ami határeset nálam, és ezért nem ettem herét és agyvelőt. <br /><br />
Érdemi nyilatkozatot ezért nem tudok tenni a főzést illetően, viszont az írás tetszik!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/16/a_tesztagyaros_a_meleg_a_torok_meg_az_agyu/full_commentlist/1#c12923420
Válasz erre: A tésztagyáros, a meleg, a török, meg az ágyú
2011-03-17T09:39:28+01:00
2011-03-17T09:39:28+01:00
nickTocsA
http://blog.hu/user/573527
"...felgyülemlő titkok bármikor berobbanhatnak." Ennyi kellett, h érdekeljen a film. Kellenek a robbanások egy álságos mosolyú világba. Mint a pl. Titkok és hazugságokban, bár ott másfajta robbanások vannak.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/09/az_elet_veleje/full_commentlist/1#c12872752
Válasz erre: Az élet veleje
2011-03-11T10:22:19+01:00
2011-03-11T10:22:19+01:00
ceterum censeo
http://blog.hu/user/33872
nem tudom, egyszer jártam így, akkor a szomszéd zöldségeséktől kértük a fazekat
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/09/az_elet_veleje/full_commentlist/1#c12869202
Válasz erre: Az élet veleje
2011-03-10T21:53:24+01:00
2011-03-10T21:53:24+01:00
Fibi Büfé
http://blog.hu/user/582699
a csontleves hogy lehet túl híg? arra gondolsz hogy belevaló és víz aránya nem volt esetleg megfelelő?
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/03/09/az_elet_veleje/full_commentlist/1#c12860543
Válasz erre: Az élet veleje
2011-03-10T11:26:41+01:00
2011-03-10T11:26:41+01:00
ceterum censeo
http://blog.hu/user/33872
nem lehet, hogy túl sok volt a víz? (mármint ezért lett híg a leves?)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12755867
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-28T20:46:17+01:00
2011-02-28T20:46:17+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13?fullcommentlist=1#c12673268" class="reply_nick_565585" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 12673268 );">@kulturkoszt_dori</a>: <br />
jól gondolod, kiakadok! ezért kérem az ellenőrződet, és lehet hogy a szülőket is behívatom. <br /><br />
A fánkkészítéssel annyi bajom támadt, hogy a korszerűnek nem mondható tűzhelyem már csak 2es fokozaton muzsikál, azaz képtelen forró olajat generálni. De legalább a pörkölt szép puha lesz. 5 óra alatt.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12755808
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-28T20:42:22+01:00
2011-02-28T20:42:22+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Elég egyértelmű ki áll hozzám közelebb. :-)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12733699
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-26T23:56:39+01:00
2011-02-26T23:56:39+01:00
kulturkoszt_zsuzsi
http://blog.hu/user/565583
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan?fullcommentlist=1#c12678370" class="reply_nick_566466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 12678370 );">@Old Boy</a>: köszönöm az elmés hasonlatot :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12678370
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-23T09:23:10+01:00
2011-02-23T09:23:10+01:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Én kóstoltam már ezt a tortát. Ha szeretnéd megérteni, hogy miről is van szó ha erről az alkotásról beszélünk, talán a következő példa segít ebben:<br />
Ha hallgatod a torta összetevőit az Garas Dezső...ha eszel belőle az Brooke Shields. :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12674178
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-22T20:07:03+01:00
2011-02-22T20:07:03+01:00
kulturkoszt_dori
http://blog.hu/user/565585
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13?fullcommentlist=1#c12650705" class="reply_nick_566466" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 12650705 );">@Old Boy</a>: néha szabad bűnözni. főleg, hogy most itt a szezonja és még messze a strandszezon. habzsolásra fel!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12673316
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-22T18:50:36+01:00
2011-02-22T18:50:36+01:00
kulturkoszt_dori
http://blog.hu/user/565585
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13?fullcommentlist=1#c12672803" class="reply_nick_576368" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 12672803 );">@pöfi</a>: fánkot kaphatsz, cserébe pár óra gyerekfelügyeletet kérnék, mert nem egy fél óra összedobni ezt a finomságot. Elpusztítani persze percek kérdése, de mivel a farsang hamvazószerdáig tart így még van időnk több adag elkészítésére is.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12673268
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-22T18:45:50+01:00
2011-02-22T18:45:50+01:00
kulturkoszt_dori
http://blog.hu/user/565585
<a href="http://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13?fullcommentlist=1#c12659379" class="reply_nick_484810" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 12659379 );">@Brokkoli úr</a>: Talán kiakadsz, de szeretem a tescos fánkot is, főleg a rózsaszínt (puncsos). De persze ez jobban esett, főleg mert biztos voltam benne, hogy pl. nem tartalmaz guar gumit. Ma spenótos kaja készült (mirelit :( ) és a gyereknek is szántam volna belőle, de az összetevőknél sok durva dolog szerepelt, így maradt a szezonális finomság. a gratulációkat zsebre tettem és köszi! te pedig ha fánkkészítésbe kezdesz, várom a meghívásod a kóstolásra.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12672803
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-22T18:01:25+01:00
2011-02-22T18:01:25+01:00
pöfi
http://blog.hu/user/576368
Annyira jó, hogy rendelnék egy ilyen fánkot és a hozzávaló kedves írónőt. Azonkívül az ötlet szuper, <br />
élvezni kell az életet, ha már van rá lehetőségünk, ne csak vegetatív hanem szellemi módon, így ütősebb.<br />
Csak azt sajnálom, hogy ez műveltség és IQ függő.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12659379
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-22T09:01:45+01:00
2011-02-22T09:01:45+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Én is 100 kiló fölött vagyok, de az ilyen finomságok kihozzák belőlem az állatot. <br /><br />
Az számít hogy milyen energia van a dolog mögött; azaz te készíted, és nem teszkós alapanyagból, vagy veszel 10 fánkot, mert épp megkívántad. Az utóbbi tényleg káros lehet.<br /><br />
Gratulálok az írónőnek, és mivel pontosan tudom milyen jó lett, nem beszélnék róla, mert ha marslakóval találkoznék, azt is titokban tartanám.<br /><br />
Földöntúli mindkettő.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/21/fank_13/full_commentlist/1#c12650705
Válasz erre: Fehér szalag
2011-02-21T14:19:27+01:00
2011-02-21T14:19:27+01:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Jaj, de finom lehet...kár, hogy 100 kg fölött már a "gondosságból elkövetett szervezet elleni bűntett" kategóriájába esik ha egynél többet engedsz meg magadnak belőle... :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12644462
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-20T21:36:21+01:00
2011-02-20T21:36:21+01:00
zsuzsi_kulturkoszt
http://blog.hu/user/565591
Kedves Brokkoli Úr!<br />
Köszönöm az újabb hozzászólást.<br />
Kérlek, légy nyitottabb az újdonságokra: nem minden rossz, ami új (bár a pizzás csiga szerintem is durva...)<br />
És nem feltétlenül kell kávét innod, elég, ha eszel egy szelet céklás csokitortát: a magas kakaótartalom és a sütiben lévő kávé miatt garantált a hatás :)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12628650
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-19T11:37:52+01:00
2011-02-19T11:37:52+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Ja és kávét kell innom, mert írni azt nem tudok. :-)))
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/14/szeret_nem_szeret_szivbol_igazan/full_commentlist/1#c12628639
Válasz erre: Szeret, nem szeret, szívből, igazán
2011-02-19T11:36:50+01:00
2011-02-19T11:36:50+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
Nagyon guszta lett, és meg is kóstoltam volna ha nem tudnám hogy céklás. Fenemód perverz számomra a gondolat hogy céklát párosítsak a csokival. Ennek ellenére az ötletet jónak tartom, és a végeredmény is pozitívnak mondható a fotó alapján.<br /><br />
Konzervatív vagyok ilyen tekintetben.<br /><br />
Pár éve majdnem megvertem egy cukrászt aki sajttortával kínált, sőt kiadtam egy elfogatóparancsot is a pizzás csiga innovációjáért felelős ismeretlen tettese ellen is. :-)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/07/hallo_hal_lo/full_commentlist/1#c12628563
Válasz erre: Halló, hal ló
2011-02-19T11:29:16+01:00
2011-02-19T11:29:16+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
A rukkola valóban jó halhoz. Amióta lehet kapni érlelőkamionban szállított rukkolát a spárban, az étrendem részévé vált, havi szinten.<br />
Megpróbálkozok idén az ültetésével, max bebukom a klíma miatt.<br /><br />
Régi vágyam hogy horgászás után a hal beleit kiontsam, és egy frissen faragott nyárson megsüssem, minimál fűszerezéssel. Tervem eddig elakadt, mivel nincs nálam sose horog, és hogy őszinte legyek, nem sportszerű számomra a gyári Shimano pecabot. Mogyorófa vessző lenne a tuti.<br /><br />
Ezt az elmebajomat még nem osztottam meg, ezért kérem elfelejteni azonnal.<br /><br />
Egyébként nem irigylem az angolnákat, sexuális életét. Minden aktus ezek szerint a következőképp zajlik: <br /><br />
Balaton-Sió-Duna-Fekete tenger- Sex- Duna-Sió-Balaton.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/02/07/hallo_hal_lo/full_commentlist/1#c12495000
Válasz erre: Halló, hal ló
2011-02-08T17:17:03+01:00
2011-02-08T17:17:03+01:00
cayenne-i bors
http://blog.hu/user/570333
Tetszik a blog, csak így tovább! Ehhez a poszthoz ezt a számot küldöm: <a rel="nofollow" href="http://www.youtube.com/watch?v=sZDbVdj9K9E">www.youtube.com/watch?v=sZDbVdj9K9E</a><br />
:)
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/01/22/elindultunk_363/full_commentlist/1#c12466299
Válasz erre: Csapjunk bele a lecsóba!
2011-02-06T12:07:10+01:00
2011-02-06T12:07:10+01:00
kulturkoszt_zsuzsi
http://blog.hu/user/565583
Köszönjük, Old Boy! Várjuk a további kommenteket!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/01/31/csajkovszkij_es_a_pulyka_esete/full_commentlist/1#c12466290
Válasz erre: Csajkovszkij és a pulyka esete
2011-02-06T12:06:03+01:00
2011-02-06T12:06:03+01:00
kulturkoszt_zsuzsi
http://blog.hu/user/565583
Kedves Brokkoli Úr! Örülök, hogy kárpótolt a recept :) Töltve is finom a pulykamell, de mindenképpen próbáld ki így is! Mivel a sülés nagy része alufólia alatt történik, nem sülnek ki az ízek. Azért készítettem így, mert szeretem a pirult sajt ízét, sőt, ha egy kis dió is belepirul, az bizony utólérhetetlen ízhatás. Várjuk a további hozzászólásokat!
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/01/31/csajkovszkij_es_a_pulyka_esete/full_commentlist/1#c12438711
Válasz erre: Csajkovszkij és a pulyka esete
2011-02-03T16:55:30+01:00
2011-02-03T16:55:30+01:00
Brokkoli úr
http://blog.hu/user/484810
A balett nekem sosem volt kedves, de a receptötlet kárpótolt.<br /><br />
Ha én csináltam volna, tuti hogy megtöltöttem volna inkább a pulykamelleket, mert így sok aroma a sütő zománcos falain végezte.
https://kulturkoszt.blog.hu/2011/01/22/elindultunk_363/full_commentlist/1#c12387310
Válasz erre: Csapjunk bele a lecsóba!
2011-01-30T19:56:07+01:00
2011-01-30T19:56:07+01:00
Old Boy
http://blog.hu/user/566466
Jó az ötlet, sok sikert! ;)