Itt a tavasz. És nemcsak a rügyek pattannak ki, hanem - gondoljuk - a szemetek is, hogy mit keresünk újra itt, hiszen nagyon eltűntünk. Bár néha-néha a medvékhez is bekucorodtunk téli álmot aludni, de az igazi ok, amiért nem voltunk, hogy különböző szakmai fórumokon ettük magunkat kerekre. A madárcsicsergés és a napfény azonban minket is előcsalt a vackunkból.
Edit Piláffal együtt jótékony hájréteggel vérteztük föl magunkat. Igyekszünk ezt a szakmai ártalomnak betudni, ti. az esti szakácsiskola keretein belül végigfőztük a magyaros, zsíros, és fűszeres ételek színe javát. Persze, amit egyszer megtanultunk, azt otthon is szívesen készítettük el szeretteinknek. Viszont túllelkesedésünknek köszönhetően nem csak a boldog cuppantásokat és elégedett bólogatásokat zsebeltük be, hanem a plusz kilókat is. Nem csüggedünk! A mai naptól JLo seggére és karcsú derekára koncentrálva kicsit okosabban és kicsit tudatosabban főzünk és igyekszünk bebizonyítani (magunknak is), hogy az egészséges nem egyenlő az ehetetlennel.
Drukkoljatok, hogy megszeressem az avokádot, Edit Piláf pedig a csicsókát csócsálja majd örömmel! Persze néha előfordul majd, hogy brassóit zabálunk az éj leple alatt. És persze az ilyen kihágásokra mindig lesz indokunk.
Mostantól tehát a koszt kerül előtérbe, de természetesen továbbra is kulturális művekkel fűszerezünk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
hoffmannercsi · http://dublinfelettazeg.blogspot.com/ 2012.03.07. 22:17:29
Fibi Büfé 2012.03.15. 13:56:02