A világ legerősebb csilijéből könnygáz lesz
A csípős ételekhez a viszonyom nem teljesen egyértelmű, ugyanis nagyon izgalmas fűszernek tartom a csípős dolgokat csak éppen nem bírom. Néha vagánykodom és a zöld paprikát megpróbálom a májas kenyér mellé harapni, de amint az erősebb részéhez érek minden bajom lesz: taknyom nyálam egybefolyik és vörös fejjel hörgök mint egy döglődő kishörcsög. Vajon aki jól bírja a csípőset, az a csiliből készült könnygáz gránáttal is hamarabb megbarátkozik?
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.