HTML

Kulturkoszt

Szeretjük a vidám henteseket, akik viccelődnek, miközben húsbárddal darabolják a csontos karajt. Ha valaki a fülünkbe suttogja, hogy patisszon, bármire képesek vagyunk. Tavasz elején minden nap izgatottan térünk be a zöldségeshez, mert tudjuk, hogy az évszak kezdetét nem a meteorológia, nem is a csillagászat, hanem a hónapos retek megjelenése jelzi a legpontosabban. Megtanultuk, hogy az articsóka nem madár, és hogy a gazdag ember is vízzel főz. És hogy mi hoz még lázba? Nincs jobb, mint komolyzenére csirkemájat simogatni, vagy egy izgalmas krimi olvasása közben éles késsel friss gombát szeletelni. Kivesézünk minden élőt és holtat. Megkóstoljátok?

Friss topikok

  • Momina: Nem ezért szoktam le a fekete teákról, hanem azért, mert a gyümölcstea ízét jobban kedvelem. De il... (2012.05.04. 13:29) Vallomások teáról, városról
  • hoffmannercsi: Mostmár rémlik, hogy mesélted ezt, csak nem tudtam, hogy ennyire komoly...Szerintem is sok finomsá... (2012.04.27. 13:25) Dr. Csonthéjas finomság
  • hoffmannercsi: Ez nagyon szimpi kaja, ismerem ezt a babot, nagyon finom. Angolzellert is gyakran főzök levesbe. J... (2012.03.29. 18:50) Babra megy a játék
  • Fibi Büfé: köszi a lájkot! az ananászlevest legközelebb rizstejjel készítem és akkor már senki nem köthet bel... (2012.03.15. 13:56) Gömbölyű örömök
  • Edit Piláf: @Old Boy: Hajrá, csak bátran! :) (2011.05.29. 12:45) Felhorzsolt illatok

Linkblog

Rügyezés

2011.03.24. 07:30 Edit Piláf

 

Végre itt a tavasz! A téli bezárkózás után az idő is arra ösztönöz minket, hogy mozduljunk ki! Én is erre szólítok fel mindenkit, és ehhez ajánlok néhány számomra érdekes lehetőséget.

Kávé kiállítás és barista bajnokság

A reggel második eszköze - az ébresztőóra után - a kávé. Ha szeretnél nemcsak finom, de szép kávét inni, akkor gyere el március 27-én, vasárnap a kiálltás közönségnapjára (napi jegy: 1.500 Ft). Ellesheted a csodálatos kávék készítésének titkait, és hétfőn akár a párodnak vihetsz ágyba egy finom feketét.

kávészünet

Bor & Grill Fesztivál, Békéscsaba

A kávézás után lassan itt az ebéd ideje. Ugorjunk el Békéscsabára, az Andrássy utca sétáló részére a hétvégén (március 26-28.), és együnk egy jót!

irány Békéscsaba

 

 SzemlÉLETváltás Fesztivál

Globalizáció, fogyasztás központú világszemlélet, klímaváltozás - ha mostanában túl sokat hallottad ezeket a szavakat, és szeretnél tenni ellenük, akkor március 20. és április 17. között vasárnaponként menj el a Tabán moziba. Este 6-tól megnézhetsz egy témához kapcsolódó filmet, majd egy beszélgetés bontakozik ki egy meghívott vendéggel, ahol választ kaphatsz a benned lévő kérdésekre. A jegyár 1.000 Ft.

váltani akarok

Nyáron, este fél tizenegykor - egy út története

Marguerite Duras francia írónő és filmrendező gazdag életműve csak részben ismert nálunk. Legtöbben A szerető című filmje alapján ismerik. A Közép-Európa Táncszínház és a KOMA Társulat egy kisregényét vitte színre a Trafóban. Udvaros Dorottya már önmagában is garancia a sikerre.

ott leszek

 

Chili Salsa Tánciskola

Az élet ízesítője - így hirdeti magát az az tánciskola, mely országszerte tart salsa, merengue és bachata órákat. Budapest, Székesfehérvár, Esztergom, Nagykanizsa, Siófok Szeplős Dollyjai és Rongyláb Janijai lehet fényezni a salsa cipőket!

én is így akarok táncolni

 

Szólj hozzá!

Címkék: kávé bor békéscsaba trafó udvaros dorottya grill marguerite duras barista közép európa táncszínház szemlélet váltás fesztivál tabán mozi chilli salsa tánciskola


A bejegyzés trackback címe:

https://kulturkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr392760656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása